Boma Coatings is speciaal ingericht voor het poedercoaten van aluminium profielen en plaatwerk

OVER ONS:

Boma Coatings is sinds 1982 dé specialist in het poedercoaten van aluminium profielen en plaatwerk. Ons bedrijf is gevestigd in Eindhoven en met ons team realiseren wij de meest uiteenlopende opdrachten voor onze klanten. We communiceren helder zodat we onze klanten kunnen
voorzien van het juiste advies.

DE START
BOMA
COATINGS

Al in 1988 is Rob bij Boma Coatings begonnen. Een aantal jaren later gaf de toenmalige eigenaar aan dat hij het bedrijf wilde verkopen en Leo, de oud- compagnon, en Rob waren direct enthousiast..

Toch was de tijd nog niet rijp om Boma Coatings over te nemen. Na een korte zijsprong van twee en een half jaar in een andere uitdaging is Rob uiteindelijk toch weer teruggekomen bij Boma Coatings. Wat veel mensen niet weten, is dat Boma Coatings gekocht is voor één gulden en een ijsje. Door de intrek van Gamma in het oude pand, moest Boma Coatings verhuizen. Hierdoor ontstonden er voor Boma Coatings nieuwe kansen.

BOMA
COATINGS
OP
DIT MOMENT

Boma Coatings is al jaren een betrouwbare speler op het gebied van poedercoaten. Natuurlijk heeft Boma lastige periodes gekend, maar door een sterk team hebben we deze het hoofd weten te bieden. We hebben een goede mix van medewerkers die al ruim 25 jaar bij ons werken en medewerkers die recent gestart zijn. Met dit team heeft Boma Coatings een solide basis gelegd voor de toekomst.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Bij alles wat wij doen waarborgen wij de kwaliteit van ons poedercoatwerk. Door de nieuwste technieken en goed personeel. behalen wij het optimale resultaat voor onze klanten.

“Onze mensen zijn de gedreven factor van ons bedrijf.”

– Rob Bergmans